top of page
FLW01996.jpg

On-Site Event Staff

Bij TC Productions begrijpen we dat het succes van elk evenement afhangt van de mensen die het draaiende houden. Daarom bieden we een scala aan ervaren on-site evenementpersoneel aan, van eventmanagers en showregisseurs tot podiummedewerkers en artiestenmanagers.

Onze eventmanagers zijn de ruggengraat van uw evenement, die zorgen voor de naadloze coördinatie van alle activiteiten. Ze zijn experts in logistiek, probleemoplossing en klantenservice, waardoor u zich kunt concentreren op uw gasten in plaats van op het draaiboek.

De showregisseurs van TC Productions zijn de kunstenaars achter de schermen. Zij zorgen dat elk aspect van de productie perfect in elkaar overloopt, van licht en geluid tot timing en prestaties.

Onze podiummedewerkers zijn de ongeziene helden die ervoor zorgen dat elk element op zijn plaats valt. Ze zijn snel, efficiënt en altijd klaar om in te springen waar nodig.

En laten we de artiestenmanagers niet vergeten, die zorgen voor de sterren van de show. Ze beheren schema's, coördineren logistiek en zorgen ervoor dat de artiesten alles hebben wat ze nodig hebben voor een sterprestatie.

Met TC Productions' on-site evenementpersoneel aan uw zijde, kunt u vertrouwen op een vlekkeloos evenement dat nog lang herinnerd zal worden.

Phone

+31 (0)20 308 6419

Email

Address HQ

Address AMS

Social Media

Damstraat 28

1012JM

Amsterdam

The Netherlands

Neonweg 145
1362AG
Almere
The Netherlands

  • Instagram
  • LinkedIn

Coffee?

The coffee machine is warming up. See you soon!

bottom of page