top of page
7D6A0038.JPG

wHAT WE DO 

Bij TC Productions zijn wij uw one-stop-shop voor al uw evenementenbehoeften. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om uw visie tot leven te brengen.

Evenementenplanning & Organisatie:

Van het eerste concept tot de uiteindelijke uitvoering, ons ervaren team zal elke stap van uw evenement met zorg en aandacht plannen en organiseren.

Productlanceringen & Bedrijfsevenementen:

We zijn experts in het creëren van impactvolle en gedenkwaardige productlanceringen en bedrijfsevenementen die uw merk zullen onderscheiden en bevorderen.

Conferenties & Seminars:

Of het nu gaat om een klein seminar of een grote internationale conferentie, wij zorgen voor een soepel verloop en een indrukwekkende ervaring voor alle deelnemers.

Live Shows & Festivals:

Met een uitgebreide ervaring in het organiseren van live shows en festivals, kunnen wij elk evenement omtoveren tot een onvergetelijk spektakel.

Branding & Positionering:

Wij helpen uw merk zich te onderscheiden door unieke en effectieve branding strategieën en positioneringsdiensten.

Logistiek Beheer:

Van locatiesourcing tot catering en vervoer, wij nemen de logistiek van uw evenement op ons zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Livestream Diensten:

In deze digitale tijdperk bieden wij ook uitgebreide oplossingen voor livestreaming, zodat uw evenement een breed publiek kan bereiken zonder geografische beperkingen.

Bij TC Productions geloven we dat elk evenement uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Laat ons uw partner zijn in het creëren van buitengewone evenementen die een blijvende indruk achterlaten.

683A8532.JPG
683A8088_edited.jpg
683A8328.JPG

THE BIG BIG BIG FINALS
BENELUX

20230426-tomdoms_0262089.jpg

THE SUMMER KICK-OFF
AMSTERDAM

6P5A8474.jpg

THE TWO WEEK DREAM
BALI

1683628468626.jpeg
IMG_3918.JPG
IMG_3916.JPG
IMG_3915.JPG
IMG_3912.JPG
IMG_3914.JPG
IMG_3911.JPG

competing on the big stage 
BENELUX

20230113-tomdoms_0388124.jpeg

WIN AND INSPIRE MILLIONS
WESTERUNIE

BM4I9348.jpg

A MAGICAL LOCATION
POSTHOORN CHURCH

Anker 1
Logo 2_edited.png
NicePng_ubisoft-logo-png_407432.png
Logo 2_edited.png
bakboord (1).png
Logo 2_edited.png
See_Tickets_Logo_Trans.png
Logo 2_edited.png
Tantejacobi_logo_kl.png
Logo 2_edited.png
Red-Bull-Logo.png
Logo 2_edited.png
tl-e1585636455332.png
Logo 2_edited.png
Awakenings_news_groot.jpeg
Logo 2_edited.png
cropped-streamdoctors-logo.webp
Logo 2_edited.png
Heineken-Logo.png
Logo 2_edited.png
Logo 2_edited.png
imgbin_bali-visit-indonesia-year-logo-tourism-in-indonesia-png.png
Logo 2_edited.png
red-ruby-logo.png
logo-2.png

Bij TC Producties zijn we gepassioneerd over het creëren van evenementen die mensen inspireren en verbinden. Wij bieden een breed scala aan evenementen, van zakelijke evenementen tot educatieve evenementen en van dance events tot e-sports events.

Onze corporate evenementen zijn gericht op het inspireren en motiveren van werknemers en zakenpartners. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productlancering of een conferentie, wij zorgen ervoor dat uw evenement perfect is georganiseerd en dat uw boodschap helder wordt overgebracht.

Onze livestreams bieden de mogelijkheid om uw evenementen online uit te zenden en een breder publiek te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw livestream perfect is georganiseerd en dat uw boodschap duidelijk en professioneel wordt overgebracht.

Onze dance events zijn bedoeld om mensen samen te brengen en te laten genieten van muziek en dans. Wij organiseren dance events van elke omvang en creëren unieke ervaringen die mensen nog lang zullen bijblijven.

Onze e-sports events zijn gericht op het verbinden van mensen door middel van gaming. Of het nu gaat om een competitieve wedstrijd of een casual game night, wij creëren evenementen waarbij gamers van alle niveaus elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen spelen.

Onze educatieve evenementen zijn gericht op het delen van kennis en het inspireren van mensen. Of het nu gaat om een workshop, een seminar of een conferentie, wij zorgen ervoor dat uw evenement informatief en inspirerend is en mensen met nieuwe inzichten naar huis gaan.

Bij TC Producties geloven we dat evenementen de kracht hebben om mensen samen te brengen en onvergetelijke ervaringen te creëren. Wij staan klaar om uw volgende evenement tot een succes te maken!

David de Costa

IMG_0919.jpg

Business & Operations

+31 6 27 50 24 51

IMG_5605.JPG

TRAVEL

Lafoliedouce_edited_edited_edited.jpg

TALENT

Image by Kenny Eliason

EDUCATIONAL
EVENTS

7D6A0147.JPG
LOGO DECEMBER 2022 WIT.png
bottom of page