top of page
7D6A0038.JPG

wHAT WE DO 

IMG_5605.JPG

TRAVEL

Lafoliedouce_edited_edited_edited.jpg

TALENT

Image by Kenny Eliason

EDUCATIONAL
EVENTS

Anker 1

Bij TC Producties zijn we gepassioneerd over het creëren van evenementen die mensen inspireren en verbinden. Wij bieden een breed scala aan evenementen, van zakelijke evenementen tot educatieve evenementen en van dance events tot e-sports events.

Onze corporate evenementen zijn gericht op het inspireren en motiveren van werknemers en zakenpartners. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productlancering of een conferentie, wij zorgen ervoor dat uw evenement perfect is georganiseerd en dat uw boodschap helder wordt overgebracht.

Onze livestreams bieden de mogelijkheid om uw evenementen online uit te zenden en een breder publiek te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw livestream perfect is georganiseerd en dat uw boodschap duidelijk en professioneel wordt overgebracht.

Onze dance events zijn bedoeld om mensen samen te brengen en te laten genieten van muziek en dans. Wij organiseren dance events van elke omvang en creëren unieke ervaringen die mensen nog lang zullen bijblijven.

Onze e-sports events zijn gericht op het verbinden van mensen door middel van gaming. Of het nu gaat om een competitieve wedstrijd of een casual game night, wij creëren evenementen waarbij gamers van alle niveaus elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen spelen.

Onze educatieve evenementen zijn gericht op het delen van kennis en het inspireren van mensen. Of het nu gaat om een workshop, een seminar of een conferentie, wij zorgen ervoor dat uw evenement informatief en inspirerend is en mensen met nieuwe inzichten naar huis gaan.

Bij TC Producties geloven we dat evenementen de kracht hebben om mensen samen te brengen en onvergetelijke ervaringen te creëren. Wij staan klaar om uw volgende evenement tot een succes te maken!

7D6A0147.JPG
LOGO DECEMBER 2022 WIT.png
bakboord (1).png
NicePng_ubisoft-logo-png_407432.png
Red-Bull-Logo.png
Tantejacobi_logo_kl.png
logo wit.png
bottom of page